Personal training

Met fitjong

Kies je pakket

Jij kiest een pakket waarmee je wil gaan starten. Wil je 10 week begeleid worden of liever langer? Wil je met zijn tweeën of alleen? Jij kiest.

1 op 1 coaching

Fitjongs 1 op 1 coaching bevat een compleet pakket voor spieropbouw, afvallen, en prestatieverbetering. Met een persoonlijk plan en minimaal 10 fysieke trainingen in de sportschool Switte in Buitenpost.
Plan een gratis intake gesprek in

Persoonlijk schema

Via een fysiek intakegesprek geef jij je doel aan. Op basis van die informatie maken we een persoonlijk kracht- en voedingsschema.

Persoonlijke begeleiding

Ik (Coen) ga jou tijdens deze periode begeleiden in de sportschool, maar ook online door middel van een kracht- en voedingsschema. Zo blijft het niet alleen bij een training. We zijn van mening dat dit het beste werkt om jouw doel te behalen.

word onderdeel van de fitjong community

Je wordt hiernaast toegevoegd aan de Fitjong app, waar je voeding en krachtschema’s in komen te staan. Ook maak je deel uit van de Fitjong community waar verschillende tips & tricks in komen.

Om je volledig wegwijs te maken in de lifestyle van Fitjong ontvang je ook een eBook en Supplementenhandleiding.

laat je informeren

Twijfel je nog? Of wil je meer informatie? Stuur me gerust een berichtje.
PS: Je hoeft geen abonnement bij Switte te nemen om Personal Training te volgen. Tenzij je los van onze trainingen ook zelf aan de slag wil.
Copyright 2024© Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeling door Algradesign & Webfriesland.