Retour voorwaarden

Retourneren van de bij Fitjong aangeschafte diensten en producten is wel/niet mogelijk in de volgende gevallen:

Recht van herroeping/retourneren op gepersonaliseerd begeleiding

Nadat u uw interesse heeft getoond in onze begeleiding, zult u een intakeformulier per mail ontvangen. Met het aanleveren van het intakeformulier gaat u schriftelijk akkoord met de dienstverlening en worden de overeengekomen schema’s op maat volgens de overeengekomen specificaties gemaakt. Na het aanlveren van de intake is de dienstverlening dan ook definitief en niet meer herroepbaar.


Recht van herroeping/retourneren trainingsschema’s

Aangezien de trainingsschema’s per mail worden verzonden, is het voor u mogelijk om, ondanks herroeping en retournering, toch met trainingsschema’s aan de slag te gaan. Door deze aard kunnen trainingsschema’s niet worden teruggezonden en is het recht van herroeping van 14 dagen niet van kracht. Indien u akkoord gaat met de algemene voorwaarden en de betaling, is het dus niet mogelijk om de aankoop te ontbinden en het geld terug te ontvangen.

Aangezien trainingsschema’s van dermate aard zijn dat deze niet kunnen worden teruggezonden met de garantie voor Fit zonder Bullshit dat deze niet (stiekem) worden gebruikt, is het niet mogelijk om een trainingsschema te ruilen bij een foutieve aankoop.

RETOUREN FYSIEK PRODUCT—-

Ons beleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van retourzending. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of sanitaire goederen, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.

Extra niet-retourneerbare artikelen:

* Cadeaubonnen 
* Downloadbare softwareproducten of digitale diensten 
* Sommige artikelen voor gezondheid en persoonlijke verzorging.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant. Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend: 
* Boek met duidelijke gebruikssporen
* CD, DVD, VHS-tape, software, videogame, cassettebandje of vinylplaat die is geopend. 
* Elk item dat niet in de originele staat verkeert, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
* Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd Restitutie (indien van toepassing)

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode toegepast. Te late of ontbrekende restituties (indien van toepassing)

Als u nog geen teruggave heeft ontvangen, controleert u eerst uw bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via . Uitverkoopartikelen (indien van toepassing) Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen sale artikelen niet worden terugbetaald. Omruilen (indien van toepassing) 

We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het moet ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op en stuur je artikel naar: Geschenken Als het artikel bij aankoop als cadeau is gemarkeerd en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retourzending. 

Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, ontvang je een cadeaubon. Als het artikel bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de schenker en hij zal informatie krijgen over je retourzending. 

Verzending Om uw product te retourneren, dient u uw product te mailen naar: U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken. Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw geruilde product u bereikt, variëren. 

Als u een artikel verzendt van meer dan $ 75, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Copyright 2024© Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeling door Algradesign & Webfriesland.