SEP's

90 dagen transformatie

Met coen en frank

Van bierbuik naar ripped

Sep was altijd al een liefhebber van bier en kreeg daardoor een bierbuikje. Hiernaast kwam Sep nooit in de sportschool. Daar wilde hij graag verandering in brengen. Sep is deze 90 dagen bezig geweest met het opbouwen van kracht in de sportschool en afbouwen in vetmassa.

Binnen 90 dagen kun je heel wat bereiken. Hier is Sep het levende voorbeeld van geworden. Door zijn eiwitten te verhogen, zijn calorieen bij te houden en het vasthouden aan een persoonlijk krachtschema heeft hij dit bereikt.

Om dit allemaal te bereiken heb je een persoonlijke coach nodig die je kan je begeleiden tijdens het traject. Coach Coen heeft Sep geholpen om het maximale uit zichzelf te halen.

In een video die de bekende youtuber Frank van Dam heeft gemaakt wordt dit hele proces vastgelegd. Klik op de video voor het resultaat!

Zelf de 90 dagen challenge doen?

Ben jij ook op zoek naar een manier om in 90 dagen fit en gespierd te worden? Dan is de 90 dagen challenge van Fitjong iets voor jou!

Coen is een professionele lifestylecoach die al jarenlang mensen begeleidt bij het behalen van hun fitnessdoelen. Hij heeft een bewezen track record en weet precies wat nodig is om in 90 dagen resultaat te boeken.

Met de 90 dagen challenge krijg je toegang tot een kracht- en voedingsplan en krijg je persoonlijke begeleiding via Whatsapp. Hierdoor word je persoonlijk geholpen naar een gezonde lifestyle!

Bovendien krijg je ook toegang tot een online community vol met andere deelnemers die net als jij bezig zijn met het behalen van hun fitnessdoelen. Zo kun je elkaar motiveren en steunen tijdens het traject.

Dus waar wacht je nog op? Neem nu deel aan de 90 dagen challenge en start vandaag nog met het behalen van je fitnessdoelen!
Copyright 2024© Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeling door Algradesign & Webfriesland.